top of page

Tathagata Group

Public·72 members

Szerződés véleményezés - mire figyeljek?

Sziasztok! Egy külföldi cégtől kaptam egy együttműködési ajánlatot, és elküldték a szerződéstervezetet is. Angolul van, nagyjából értem, de tele van olyan jogi kifejezésekkel, amikkel magyarul sem vagyok tisztában, nemhogy idegen nyelven. Kicsit parázok, hogy aláírok valamit, amiben rejtett kötelezettségek vannak, vagy rosszabb esetben simán kizárják a felelősségüket, ha gond van. Szerintetek érdemes ezt egy ügyvéddel átnézetni, vagy csak túlaggódom a dolgot? Van olyan jogász, aki kifejezetten ilyen nemzetközi vagy üzleti szerződésekre szakosodott?

5 Views
Alisa Daviduk
Alisa Daviduk
4 days ago

Szia! Szerintem egyáltalán nem aggódod túl, sőt! Az üzleti életben egy rossz mondat is milliókba kerülhet később. Én mindig azt mondom, hogy az ügyvéd díja elenyésző ahhoz képest, amilyen bukótól meg tud menteni. Én hasonló ügyben a https://ugyvedek-hu.com/ csapatához fordultam. Nagyon alaposak voltak, kiszúrtak pár olyan pontot a kártérítéssel kapcsolatban, amit én simán átugrottam volna. Szerintem ne spórolj ezen, küldd el nekik a tervezetet egy véleményezésre. Jobb most tisztázni mindent, mint később a bíróságon magyarázkodni.

Tathagata Meditation Center

bottom of page