top of page

Tathagata Group

Public·99 members

Привіт усім! Хочу поділитися думкою і заодно почути ваш досвід. Останнім часом придивляюсь до трикотажних спідниць, бо влітку хочеться максимально легкого і простого одягу. Але я вагаюсь, чи це справді практична річ на кожен день, чи щось, що красиво виглядає тільки на фото і швидко набридає. У мене вже було таке, що купувала “зручне”, а потім не розуміла, як це носити в місті. Дивилась різні варіанти і тут https://luforu.com/katalog/total-luk/kostyumy/kostyumi-zi-spIdnitsyami/ є багато моделей, і після цього я задумалась, чи можна їх реально вписати в повсякденний гардероб. А як у вас з такими речами?

5 Views
Kosta Vasilhuk
Kosta Vasilhuk
16 hours ago

У мене була схожа історія з сестрою — вона теж спочатку ставилась до трикотажних спідниць обережно. Ми якось разом перебрали її гардероб і почали дивитись, що вона реально носить. Виявилось, що найчастіше це прості речі без зайвих деталей, які легко комбінуються між собою. Після цього вона додала кілька трикотажних спідниць і базових футболок, і сказала, що стало набагато простіше збирати образи. Тепер це у неї один із найзручніших варіантів на літо.

Tathagata Meditation Center

bottom of page