Sziasztok, ti mit gondoltok arról, mennyire változott az online kikapcsolódás az utóbbi időben? Én azt vettem észre, hogy egyre inkább az egyszerű, nyugodt felületeket keresem, ahol nem kell túl sok mindenre figyelni, csak belemerülni az élménybe. Sokszor egy hosszú nap után csak valami könnyed dologra vágyom, ami nem túl zajos, de mégis leköt. Nálatok mi számít igazán fontosnak: a dizájn, a hangulat vagy az, hogy mennyire könnyű használni egy adott platformot? Kíváncsi vagyok, más is így van-e ezzel.
7 Views

Én sokat gondolkodtam ezen, mert nálam teljesen a hangulat dönti el, hogy maradok-e egy felületen. Fontos, hogy ne legyen túl bonyolult, és az egész vizuálisan is megnyugtató legyen. Mostanában kipróbáltam egy leírást is, ami a
oldalon volt, és meglepően jól átadta az élményt, nem csak száraz információkat adott, hanem inkább érzést közvetített. Szeretek este leülni, zenét hallgatni közben, és olyan játékokat kipróbálni, amelyek nem követelnek állandó figyelmet. Nekem ez inkább egyfajta relaxáció, mintsem versengés.